Tudnivalók

Tudnivalók tálca rendeléshez

 • Hogyan tudok rendelni Önöktől?

Mivel elsősorban egyedi gyártással foglalkozunk, webshop jellegű szolgáltatásunk nincsen. Kisebb raktárkészletet tartunk, ezért mindenképpen fontos, hogy a rendelni kívánt termékkel kapcsolatban írjon nekünk, vagy hívja a 06 30 9 770 753-as mobil számot.

 • Pont olyan lesz a tálca színe, mint amilyet megrendeltem?

Amennyiben a tálca színét a RAL színskála szerint adja meg, igen. Fontos tudni, hogy a papír alapon (Pantone színskála szerint) megadott színek, a műanyagiparban használt RAL színskálával nem feltétlenül egyeznek, azonban inden esetben megkíséreljük az adott színszámhoz legközelebb álló színből gyártani a terméket.

Színre gyártott tálca esetében mindig egyedi árkalkulációt adunk, és figyelembe kell venni, hogy a gyártási idő kitolódhat, amennyiben az adott tálca szín alapanyagához rendelni kell a gyártáshoz!

 • Hogyan tudom ellenőrizni, hogy miként fog mutatni a tálcán a logóm?

A megrendelő grafikai anyaga alapján látványtervet készítünk, meylet megrendeléskor jóváhagyásra megküldünk. Ez a szolgáltatásunk grafikai munkát (változtatásokat) nem foglal magában. Ennek elvégzése a megrendelő feladata.

 • Milyen szállítási határidővel kell számolnom a megrendeléstől?

Egyedi gyártás esetén az ajánlatban tudjuk a pontos szállítási határidőt megadni, de mindenképpen több héttel kell kalkulálni.

Adott esetben korábbi gyártásokból hátramaradt kisebb készlet lehet raktáron, amelyek nyomás nélkül akár azonnal is elvihetők. Erről érdeklődjön elérhetőségeinken!

 • Ha saját tálcát viszek, azt is tudják csúszásmentes fóliával emblémázni?

Nem, mert a tálcákra a gyártás során kerülnek fel a fóliák, vegyileg „egybe épülnek”, ezért ez utólag nem megoldható

 • Miért nem lehet kevesebb tálcát rendelni?

Egyedi grafikával ellátott tálcákat csak nagyon magas áron tudnánk kínálni, ezért a szitázott tálcák esetében min. 100 db, míg a digitális technológiával előre nyomott fóliák esetén 1.000 db mennyiségtől tudunk gazdaságos áron szállítani.

 • Miért rendeljek Önöktől? Mit kell tudnom a tálcák minőségéről?

A piacon sajnos találkozni silány minőségű tálcákkal, amik a használat során behorpadnak, mivel az anyag eloszlása nem egyenletes. Ez nemcsak a felszolgálók munkáját nehezíti meg, de logózott fólia esetén a fóila, és így a grafika is hamar lekopik. 

Az általunk gyártott tálcák anyaga polisztirol, kb. 0,5 kg a súlyuk, nem billegnek, nem deformálódnak, megfelelő használat esetén nagyon sokáig őrzik eredeti formájukat, és így a logót is.

 • Találkoztam már hasonló tálcákkal, de azoknak más volt a felülete, miért más az Önök terméke?

 A piacon megtalálható többféle csúszásmentes, vagy annak nevezett tálca. Magyarországra a speciális, sima, egyenletes csúszásgátló fóliát cégünk importálja, a pl. Távol-Keletről érkező tálcák gumi szerű anyaggal vannak ellátva, melyeket nem, vagy nagyon nehezen lehet logózni.

Az általunk gyártott tálcák kifejezetten olyan fóliával kerülnek gyártásra, melyek célja, hogy kiváló minőségű grafikát is el lehessen helyezni rajtuk amellett, hogy a felszolgálók számára kényelmes, és biztonságos felszolgálást biztosítsanak.

 •  Mi a csúszásmentes fólia előnye, ha logózni is szeretnék?

 A fóliák nem a felületükön, hanem a hátoldalukon vannak logózva, tehát a tálca felülete és a fólia látható felülete között, ezért rendkívül tartós, ellentétben az utólag szitázott tálcákkal.

 •  Vállalják 1 darab tálca legyártását is? Mennyi a minimum rendelhető mennyiség?

Nem. Cégünk egyik fő profilja az egyedi logózású csúszásmentes tálcák gyártása, a logózás technológiájától függően 100 ill. 1000 db a minimális rendelési mennyiség.  Amennyiben nem szeretne egyedi logót, csak a csúszásmentes tálcát, vagy egyéb termékünk iránt érdeklődik, raktárkészletünk függvényében ennél kevesebbet is rendelhet, kérjük vegye fel velünk ez ügyben a kapcsolatot!

 • Hogyan tudok logózott tálcát rendelni Önöktől?

Mindenképpen ajánlatot kell kérni, a kívánt darabszám, szállítási határidő, és színek tekintetében, ill. kérjük a tervezett grafikát is jpg, png, tif, ai, vagy ps formátumban megküldeni, hogy eldönthessük, melyik technológiával tudjuk a gyártást megoldani.

Az árajánlat elfogadása után, írásos megrendelést követően, esetenként gyártási előleg beérkezését követően tudjuk a tálcákat legyártani.

 • Logózott tálcát szeretnék, csak néhány darabra lenne szükségem, megoldható?

Igen, amennyiben a grafika lehetővé teszi. Ez esetben az ajánlatunk szitanyomással logózott tálca. 

 • Lehet e Önöktől csúszásmentes fóliát, alapanyagot rendelni?

Igen, csúszásmentes fólia forgalmazásával is foglalkozunk, kérjük írjon nekünk!

 • Milyen formátumban tudom eljuttatni a logót?

Minden esetben vektoros (ai, cdr) formátumú digitális képe(ke)t kérünk, látványtervhez elegendő jpg formátum is.

 • Hol található a boltjuk, mikor tart nyitva?

Kiskereskedelmi egységünk nincs. Amennyiben szeretné a legyártott terméket személyesen átvenni, előzetes időpont egyeztetésért hívja a 06 30 9 770 753-as mobil számot!

 • Miért Önöktől rendeljek?

Mert közel 20 éve foglalkozunk saját gyártásban ennek a típusú csúszásmentes tálcának a gyártásával, illetve látjuk el partnereinket a speciális fóliákkal. Ez idő alatt egyetlen esetben sem fordult elő minőségi reklamáció, vagy csúszás a szállítási határidő tekintetében, tehát biztos lehet abban, hogy amit megrendelt, azt abban a minőségben és időben le is fogjuk szállítani!

 • Rövid az időm, biztosan időben fognak szállítani?

Igen. Az elmúlt közel 20 év során minden olyan probléma felmerült, amivel csak számolhatunk, így biztos lehet abban, hogy amit a szállítási feltételekben vállalunk, azt teljesíteni is fogjuk. Fontos számunkra, hogy továbbra is elmondhassuk magunkról, hogy reklamáció nélkül teljesítettünk valamennyi megrendelést!

3 comments

 1. Nagyon szép lett az új honlap! Gratulálok!

 2. 30-ik szülinapra szeretnék 1 tálcát, 30-as felirattal, mennyibe kerülne?

Vélemény, hozzászólás?