Referenciáink

Referenciáink, a teljesség igénye nélkül:

 

 

Cégünk az elmúlt években nemcsak olyan megrendelőknek gyártott le több tízezer terméket, akik mögött komoly reklám büdzsé áll, de sok kisebb hazai vállalkozást is hozzá tudtuk segíteni ahhoz, hogy egyedi reklámhordozót rendelhessenek. Tudjuk, hogy a jó Referenciák fontosak Önnek is, ezért igyekszünk minél több képet megosztani weboldalunkon.

Büszkék vagyunk arra, hogy ez idáig egyetlen szállítással kapcsolatban sem érkezett reklamáció, és nem volt szükség termék visszavételre vagy cserére sem.

Továbbra is kiemelten fontosnak tartjuk, hogy kifogástalan minőségű termékeket gyártsunk, ezért kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, és a gyártás teljes folyamata alatt a lehető legnagyobb odafigyeléssel igyekszünk megrendelőink igényeit kielégíteni.

 Néhány referencia munkánk, a teljesség igénye nélkül:

 

Miért térnek vissza hozzánk Megrendelőink?

  • Mert kifogástalan terméket kapnak. Az elmúlt 20 évben nem volt olyan Ügyfelünk, aki minőségi reklamációval élt volna!
  • Mert garantáltan időben szállítunk. 20 éves gyártói tapasztalatunk a garancia arra, hogy a vállalt szállítási határidőket tartani tudjuk, így Önnek nem kell amiatt aggódnia, hogy egy fontos eseményre biztosan megérkezik-e a megrendelt tálca!
  • Mert ezt a minőséget gyártói áron kínáljuk.
  • Mert nekünk a hosszú távú együttműködés a fontos!
  • Mert, ha velünk gyártat, biztosan azt kapja, amire számít!

Reméljük az Ön cégét is hamarosan Partnerünkként üdvözölhetjük!

Van elképzelése, de nem tudja, hogy melyik megoldás lenne a legjobb az Ön számára? Szeretne tálcát rendelni, de nem tudja elképzelni, hogyan nézne ki a logója a tálcán? Nem tudja, hogy belefér-e az időbe a gyártás? Ne gondolkozzon!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi tálcán kínáljuk a megoldást!