Csúszásmentes pincértálca

Csúszásmentes pincértálca kínálatunkban választhat hagyományos kerek, lapos, vagy “füles” tálcáink közül, logózva, vagy akár anélkül!

A cégünk által gyártott csúszásmentes pincértálca anyaga döntően polisztirol, aminek köszönhetően stabil, egységes felületű, súly és nyomás hatására nem horpad be, így a felszolgálást kényelmessé és biztonságossá teszi más, gyengébb anyagból készült tálcákhoz képest!

Tálcáink az alábbi kivitelezésben rendelhetők:

Érdemes tudni:

Az előnyomott csúszásgátló fóliák digitális nyomdában készülnek, ahol a nyomat az alapfólia és a csúszásgátló réteg között van, tehát védett a kopástól!

Ehhez a minőséghez a minimális rendelési mennyiség 1000 db. A grafika a tálcabelsőt teljes mértékben kitöltheti, és akár fotószerű nyomat is kivitelezhető.

Szitázással alacsonyabb rendelési mennyiséget is tudunk vállalni (gazdaságosnak mondható mennyiség 100 db). Ez esetben a csúszásgátló fóliát „felülnyomjuk”, tehát a grafika nem lesz annyira tartós, mint a digitális nyomásnál, viszont a kisebb grafika miatt a fólián a csúszásgátló hatás jobban érvényesül.

Ha további segítségre van szüksége, vagy árajánlatot szeretne kérni, írjon nekünk! Segítünk!

Szüksége van néhány tálcára, de nincs ideje utána menni? Rendezvényre, kiállításra, kisebb pubok részére, vagy akár webshopjába rendelhet már néhány darabot is emblémázatlan tálcáinkból!

Nézze meg milyen tálcák közül választhat, és lépjen kapcsolatba velünk mielőbb, hogy tájékoztathassuk aktuális készletünkről!

FONTOS!!!

A tálcák mosogatógépben NEM moshatók!
Kés, egyéb durva eszköz és hő behatására a fólia sérülhet!
A tálca élelmiszerrel közvetlenül NEM érintkezhet!
Tálcáinkra a műanyagokra általánosságban érvényes használati utasítások vonatkoznak

Rendelési információk:

A vásárláshoz regisztráció nem szükséges! Egyedi megrendeléshez minden esetben szükséges árajánlatot kérni, vagy az oldalon “Kapcsolat” menü alatt található űrlap segítségével, vagy az ott megadott elérhetőségeken keresztül tud velünk kapcsolatba lépni. Az ajánlatkéréseket a lehető legrövidebb idő alatt megválaszoljuk, melyben kitérünk az árakra, fizetési és szállítási feltételekre. A gyártást az írásbeli megrendelés szerint indítjuk.

Oldalunkon a képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek!